Vliegen

Voor uw verblijf  kunt u vliegen naar de internationale luchthaven van Orlando of Tampa. Martinair biedt rechtstreekse vluchten naar Orlando. De vliegtijd van Amsterdam naar Orlando is op de heenreis circa 9 uur en op de terugreis circa 8 uur. Voor een rechtstreeks vlucht kunt u ook overwegen vanuit Düsseldorf met AirBerlin te vliegen.

Er zijn ook vliegmaatschappijen die met een tussenstop naar Orlando vliegen, zoals KLM/Northwest, Continental Airlines en United Airlines. U kunt uit diverse tussenstopplaatsen kiezen. De beschikbaarheid is afhankelijk van het seizoen en hoe lang u van te voren boekt.
Visum
Bij een verblijf in Amerika korter dan 90 dagen, heeft u geen visum nodig. Als u langer in Amerika wilt verblijven, moet u een speciaal visum aanvragen. Hierover kan het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam u inlichtingen verstrekken. Denkt u eraan dat uw paspoort elektronisch leesbaar is. Dit kunt u controleren bij het gemeentehuis in uw woonplaats. Voor een vakantie in Amerika is tegenwoordig een Esta rapport nodig. Dit kan gemakkelijk aangevraagd worden via de internetsite: https://esta.cbp.dhs.gov

Vliegtickets
Vliegtickets zijn onder meer verkrijgbaar via:
Vervoer ter plaatse
Autohuur is in Nederland via een reisbureau of rechtstreeks via bijvoorbeeld Expedia of E-autohuur te reserveren. Bij frequent autogebruik tijdens uw verblijf in de villa is het bijna altijd voordeliger om reeds in Nederland een auto te huren. Het is mogelijk deze auto bij aankomst op de luchthaven op te halen en op uw vertrekdag op de luchthaven weer in te leveren.
De benzine is in de Verenigde Staten goedkoop in vergelijking met Nederland.
Als u in Amerika wilt autorijden heeft u een rijbewijs nodig. U kunt daarvoor gewoon uw eigen rijbewijs meenemen, deze wordt overal geaccepteerd als wettig rijbewijs. De afstand van Orlando of Tampa International Airport naar de villa in Inverness is ruim 80 mijl. Het is een zeer eenvoudige route, vrijwel uitsluitend via snel- en autowegen.